Răzvan Lucescu pleacă de la PAOK. Anunţul antrenorului

Răzvan Lucescu, antrenorul care a câştigat titlul şi Cupa în sezonul recent încheiat, se va despărţi de PAOK Salonic în această vară, informează presa din Grecia.

301 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu pleacă de la PAOK. Anunţul antrenorului

Răzvan Lucescu va pleca de la PAOK Salonic în această vară - presă

Conform gazzetta.gr, antrenorul român s-a întâlnit deja cu patronul Ivan Savvidis, pe care l-a informat că decizia sa este definitivă. De asemenea, Lucescu jr le-a transmis şi jucătorilor că pleacă, înainte de antrenamentul de vineri al echipei. Potrivit presei din Grecia, tehnicianul ar fi primit o ofertă de nerefuzat din Arabia Saudită.

Vestea vine într-un moment nepotrivit pentru PAOK, care începuse pregătirile pentru noul sezon, în care va evolua în Liga Campionilor.

Răzvan Lucescu este antrenorul lui PAOK Salonic din 2017, iar în cele două sezoane petrecute aici a câştigat titlul de campion şi două Cupe ale Greciei. Românul i-a adus titlul echipei sale după o pauză de 34 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici