Răzvan Lucescu: Poate Rednic nu a reuşit cât am obţinut eu în competiţiile europene

Tehnicianul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, luni seară, că Mircea Rednic poate nu a reuşit, pe plan european, să ajungă la performanţele sale ca antrenor, dar ar merita să se afle pe lista candidaţilor la postul de selecţioner al României.

14 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Poate Rednic nu a reuşit cât am obţinut eu în competiţiile europene

Răzvan Lucescu: Poate Rednic nu a reuşit cât am obţinut eu în competiţiile europene (Imagine: Mediafax Foto)

"Rednic este un antrenor extraordinar, îl cunosc, am lucrat odată cu el. Rednic are performanţe destul de bune, dar poate că în Europa nu a izbutit cât am reuşit eu în postura de antrenor. Totuşi, cred că el merită să fie pe lista candidaţilor la postul de selecţioner. Cred că între antrenorii români trebuie să existe mai mult respect, să ne ajutăm mai mult, să colaborăm", a precizat Răzvan Lucescu la Gsp TV.

Tehnicianul echipei FC Braşov i-a răspuns astfel antrenorului formaţiei Dinamo, Mircea Rednic, care declarase, tot luni, despre Răzvan Lucescu că "este băiatul lui tata".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici