Răzvan Lucescu rămâne la Petrolul Ploieşti şi în sezonul următor

Antrenorul Răzvan Lucescu va continua la conducerea tehnică a formaţiei Petrolul Ploieşti şi în sezonul 2014-2015, informează site-ul oficial al grupării prahovene.

115 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu rămâne la Petrolul Ploieşti şi în sezonul următor

Răzvan Lucescu rămâne la Petrolul Ploieşti şi în sezonul următor (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"În urma discuţiilor dintre oficialii FC Petrolul Ploieşti şi Răzvan Lucescu, cele două părţi au convenit să continue colaborarea, astfel că antrenorul va rămâne la cârma lupilor şi în sezonul 2014-2015. FC Petrolul consideră că această continuitate la nivelul băncii tehnice va asigura garanţia performanţelor şi în sezonul viitor şi îi urează mult succes antrenorului Răzvan Lucescu", se arată pe site-ul citat.

Lucescu a declarat că din punct de vedere profesional i se pare un lucru firesc să continue munca începută în luna martie la conducerea echipei prahovene. "La prima conferinţă de presă avută la instalarea mea, am spus că am semnat pe un an şi trei luni, urmând ca la sfârşitul sezonului să avem o discuţie în privinţa continuării mele la Petrolul. Acum am avut o întâlnire în urma căreia am decis să mergem înainte. A fost o perioadă dificilă, intensă, interesantă, cu provocări. Din punct de vedere profesional, mi se pare firesc să continui cu entuziasm şi pasiune munca începută în urmă cu două luni şi jumătate. Sunt convins că împreună cu acest grup de jucători putem face lucruri frumoase, să facem lumea să vină cu plăcere la stadion, să ne susţină şi să obţinem rezultate care să ne facă fericiţi", a afirmat Lucescu pentru site-ul oficial al clubului.

În vârstă de 45 de ani, Răzvan Lucescu a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei Petrolul Ploieşti la 11 martie după plecarea tehnicianului Cosmin Contra la Getafe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici