Răzvan Lucescu spune că Adrian Mutu nu va evolua în partida cu Concordia

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, că atacantul Adrian Mutu nu va evolua în partida cu Concordia Chiajna, contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I, din cauza unei accidentări.

130 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu spune că Adrian Mutu nu va evolua în partida cu Concordia

Adrian Mutu (Imagine: Laurenţiu Mich / Mediafax Foto)

"Prefer să nu joace la Chiajna, dar să fie apt miercuri, în Cupă. Nu mă interesează că nu a marcat cu Astra. A avut determinare şi voinţă, dacă n-ar fi fost implicat sută la sută, n-am fi revenit. Sunt încântat de felul în care se prezintă Mutu", a spus Lucescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pentru partida de sâmbătă, Lucescu nu se va putea baza pe De Lucas şi Hoban, suspendaţi, şi Marinescu, Morar, Achim, Gerson şi Mutu, accidentaţi.

"Avem absenţe importante, dar nu trebuie să ne facem mari griji. Este un moment delicat pentru noi, însă putem trece peste el. Este drept, patru, cinci, şase absenţi însemană ceva, însă, dacă ne concentrăm, situaţia poate lua o turnură favorabilă nouă. Ne aşteaptă un meci greu, pe un teren distrus, împotriva unei echipe care nu are nimic de pierdut", a completat Lucescu.

Răzvan Lucescu a afirmat că se aşteaptă ca jucătorii Chiajnei să se apere, urmând să contraatace aşa cum au făcut-o şi la Târgu Jiu în etapa precedentă. "Este acel gen de meci pe care toată lumea se aşteaptă să-l câştigi, dar în care trebuie să fim foarte atenţi. Echipa obligată să atace va avea de suferit la Chiajna, iar în faţă va avea o formaţie organizată, disciplinată şi agresivă, care se va aşeza pe două linii. Sunt convins că cei de la Chiajna se vor apăra. Avem nevoie de rapiditate, să fim bine pregătiţi mental pentru a putea reacţiona înaintea adversarilor. Ne trebuie răbdare, probabil se va repeta scenariul de la Târgu Jiu, vor fi multe întreruperi, dar noi trebuie să fim lucizi, să jucăm până la final. Şumudică a venit de curând, a adus o victorie, are un moral ridicat şi poate transmite încredere echipei sale", a adăugat Lucescu.

Pe de altă parte, Răzvan Lucescu susţine că ar trebui păstrat caietul de licenţiere pentru toate cluburile din Liga I. "Normal ar fi ca acesta să fie respectat. Cred că se încearcă prin aceste compromisuri să se dea şansa multor cluburi de a continua activitatea. Eu încă sunt relaxat, am revenit de curând, am capacitatea să nu judec cu încrâncenare ce se întâmplă în fotbalul românesc", a explicat Lucescu.

Partida Concordia Chiajna - Petrolul Ploieşti, contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I se va disputa, sâmbătă, de la ora 18.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici