Răzvan Lucescu: Sunt total dezamăgit

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că este dezamăgit de prestaţia propriilor jucători din partida susţinută în deplasare, în faţa formaţiei Universitatea Craiova, scor 0-0, din etapa a IX-a a Ligii I.

15 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Sunt total dezamăgit

Răzvan Lucescu: Sunt total dezamăgit (Imagine: Mediafax Foto)

"Singurul pe care l-am felicitat a fost Stelică (n.r. - portarul formaţiei FC Braşov, Bogdan Stelea). În rest, sunt total dezamăgit. Nu s-au concentrat îndeajuns, pentru că azi puteam învinge. Ştiam jocul Craiovei însă la felul în care a decurs jocul astăzi meritam cele trei puncte. Nu vreau să mă gândesc şi să spun că dacă i-am fi avut în teren pe cei care ne-au lipsit, altul era rezultatul. Cei care au intrat trebuiau să facă tot posibilul să câştigăm. Vin meciuri grele şi orice punct contează", a spus Lucescu.

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat că nu înţelege de ce mijlocaşul Cătălin Munteanu a primit cartonaş galben în minutul 90.

"0-0 este un punct câştigat însă cred că Răzvan are dreptate când spune că am fi meritat toate cele trei puncte. Nu înţeleg de ce Cătălin Munteanu a primit galben în minutul 90. Acum trageţi dumneavoastră concluziile. Ne va lipsi în continuare Ilyeş, nu ştiu dacă Măldărăşanu îşi va reveni, aşa că aproape toată linia de mijloc va fi absentă", a spus Gheorghe.

Cătălin Munteanu avea deja trei cartonaşe galbene şi, în urma avertismentului primit în ultimul minut de joc al meciului, nu va evolua etapa viitoare, când formaţia la care evoluează va juca, pe teren propriu, cu FC Vaslui, echipa patronată de Adrian Porumboiu.

Formaţiile Universitatea Craiova şi FC Braşov au terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată sâmbătă, pe stadionul Extensiv, în cadrul etapei a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici