Răzvan Lucescu, suspendat un joc şi amendat

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a suspendat, miercuri, un joc, pe antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, acordându-i şi o penalitate sportivă de 3.200 lei, pentru injurii aduse jucătorului bucureştean Sorin Ghionea, în timpul partidei de pe teren propriu cu Steaua.

16 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu, suspendat un joc şi amendat

Răzvan Lucescu, suspendat un joc şi amendat

În aceeaşi şedinţă, jucătorii Mihai Roman (FC Braşov) şi Cristian Silvăşan (Gloria Bistriţa) au fost sancţionaţi, fiecare, cu câte un joc suspendare şi cu o penalitate sportivă de 700 lei.

De asemenea, s-a ratificat cererea de penalizare financiară a jucătorului Lucian Burdujan (Sporting Club Vaslui), cu 10 la sută din contractul său pe anul 2008-2009, pentru comportament nesportiv.

Comisia a mai stabilit pentru maseurul echipei Universitatea Cluj-Napoca, Mircea Moldovan, 12 luni suspendare şi o penalitate de 2.100 lei, pentru agresiune fizică asupra jucătorului argeşean Marin Constantinescu, la partida de pe teren propriu cu Internaţional Curtea de Argeş.

Tot miercuri, s-a hotărât ca Ion Ghiţă, sponsor al echipei Mechel Câmpia Turzii, să fie sancţionat cu suspendare un an şi cu penalitate sportivă de 12.700 lei, pentru agresiune fizică asupra brigăzii de arbitri care a oficiat la jocul de pe teren propriu cu FC Internaţional Curtea de Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici