Răzvan Lucescu zâmbeşte: PAOK Salonic, succes categoric în deplasare cu Olympiakos

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, s-a impus duminică, în etapa a zecea a campionatului din Grecia, în deplasarea de la Olympiakos Atena, scor 2-4 (0-1).

215 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu zâmbeşte: PAOK Salonic, succes categoric în deplasare cu Olympiakos

Răzvan Lucescu zâmbeşte: PAOK Salonic, succes categoric în deplasare cu Olympiakos

Elevii lui Lucescu au condus la pauză, cu golul marcat de Zivkovic, în minutul 39, şi au dus apoi scorul la 0-4, până în minutul 79, cu golurile reuşite de Thomas (0-2, min. 56, din penalti, şi 0-3, min. 65) şi Ozdoev (0-4, min. 79).

Gazdele au marcat de două ori pe finalul meciului, prin Fortounis (1-4, min. 86) şi Masouras (2-4, min. 90+8).

PAOK e pe locul 4 în clasament, cu 20 de puncte, iar Olympiakos ocupă poziţia a doua 2, cu 21 de puncte. Prima poziţie e ocupată de Panathinaikos, cu 25 de puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
paok,
lucescu,
grecia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici