Răzvan Raţ a depus plângere pentru înşelăciune

Fotbalistul echipei Sahtior Doneţk, Răzvan Raţ, a depus plângere la Poliţie, pentru înşelăciune, nemulţumit că agenţia de turism la care apelase pentru un sejur în Insulele Maldive, de Crăciun, l-a cazat într-un hotel de patru stele, în locul unuia de cinci, aşa cum prevedea contractul.

10 afișări
Imaginea articolului Răzvan Raţ a depus plângere pentru înşelăciune

Răzvan Raţ a depus plângere pentru înşelăciune

"Răzvan Raţ s-a prezentat, marţi seara, la Secţia 10 Poliţie, din Capitală, pentru a depune plângere, pentru înşelăciune, nemulţumit că agenţia de turism Romantic Travel, prin care plătise un sejur în insulele Maldive, l-a cazat la un hotel de patru stele, plus facilităţi, în locul unuia de cinci stele, aşa cum se menţiona în contract", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Agenţia de turism Ramantic Travel a comunicat că Răzvan Raţ nu a fost niciodată clientul societăţii, precizând că, cerând explicaţii despre nerespectarea clauzelor contractuale privind sejurul său în Maldive, acesta a prezentat firmei vouchere de călătorie emise de o altă agenţie de turism.

"În ziua de 08 ianuarie 2008, s-a prezentat la societatea noastră domnul Răzvan Raţ şi a solicitat explicaţii legate de sejurul său în Maldive, informându-ne că a achitat suma de 12.994 euro unei angajate a societăţii noastre. Acesta ne-a prezentat voucherele de călătorie emise de către o altă agenţie de turism - Explore Travel - Bucureşti, compania noastră neavând niciun fel de raport contractual cu aceasta", se arată într-un comunicat al agenţiei de turism Romantic Travel, remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, având în vedere această situaţie, agenţia a început o anchetă internă pentru a verifica dacă au existat relaţii contractuale cu Răzvan Raţ. În urma verificărilor s-a constatat că "nu există relaţii contractuale şi nicio înregistrare contabilă legată de excursia domnului Răzvan Raţ în Maldive, efectuată în perioada 15.12.2007-27.12.2007".

Poliţiştii Secţiei 10 au început cercetările în cazul plângerii internaţionalului român, pentru înşelăciune.  Potrivit relatărilor din presa sportivă, Răzvan Raţ a fost în vacanţă în Insulele Maldive împreună cu soţia sa, Iulia, în perioada Crăciunului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici