Răzvan Raţ joacă meciul 100 pentru România

Căpitanul echipei naţionale, Răzvan Raţ, joacă, astăzi, la Helsinki, meciul cu numărul 100 pentru România, el fiind premiat înaintea partidei cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016.

64 afișări
Imaginea articolului Răzvan Raţ joacă meciul 100 pentru România

Răzvan Raţ joacă meciul 100 pentru România (Imagine: Silvia Ilie/Mediafax Foto)

Raţ a fost premiat pe teren, înainte de intonarea imnurilor, de preşedinele FRF, Răzvan Burleanu, el primind un buchet de flori şi de la omologul său finlandez Niklas Moisander.

În partida cu Finlanda, fundaşul stânga al echipei naţionale, Răzvan Dincă Raţ, a devenit cel de-al cincilea jucător din istoria primei reprezentative cu o sută de selecţii, după Dorinel Munteanu, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Ladislau Boloni.

Răzvan Raţ a debutat pentru echipa naţională într-o partidă amicală cu Franţa, disputată pe Stade de France şi pierdută de echipa României cu 1-2, în 13 februarie 2002.

Pentru echipa naţională, Raţ a marcat două goluri, ambele în partide amicale, cu Germania în 2004, scor 5-1, şi cu Albania, scor 1-0, în acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici