Răzvan Raţ: Puteam mai mult în această seară, însă per total a ieşit bine

Fundaşul Răzvan Raţ, aflat la a 70-a selecţie la echipa naţională în amicalul cu Italia, a declarat că prima reprezentativă ar fi putut obţine un rezultat mai bun la Klagenfurt şi că speră să ajute în continuare echipa pregătită de Răzvan Lucescu să câştige toate meciurile din preliminariile CE.

10 afișări
Imaginea articolului Răzvan Raţ: Puteam mai mult în această seară, însă per total a ieşit bine

Răzvan Raţ: Puteam mai mult în această seară, însă per total a ieşit bine (Imagine: Mediafax Foto)

"Faptul că am purtat acest tricou atâta timp reprezintă o onoare, sper ca evoluţiile mele să mă recomande. Vin cu drag la echipa naţională. Sper ca şi de-acum încolo să fiu chemat. Eu sunt mai mult cu munca, cu asistenţa, decât cu golurile. Sper să ajut şi de-acum încolo România să câştige. Puteam mai mult în această seară, am fost mai activi în prima repriză, per total a ieşit bine. Se putea mai bine totuşi. Râpă a evoluat foarte bine, nu a dat senzaţia că a avut emoţii, a jucat foarte foarte bine", a spus Raţ la Sport.ro.

Referitor la şansele echipei naţionale de a se califica la Euro-2012, Raţ a precizat că România trebuie să câştige toate meciurile din preliminarii. "Avem mult de muncă, trebuie să ne gândim că nu am pierdut şansele la calificare şi trebuie să câştigăm absolut toate meciurile pe care le mai avem de disputat. trebuie să avem încredere că se poate", a spus Raţ.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul amical susţinut, miercuri seară, la Klagenfurt (Austria), în compania selecţionatei similare a Italiei. Golul echipei României a fost marcat, în minutul 34, de Cristian Marica, care a înscris şi în proprie poartă în minutul 80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici