Răzvan Stanca: Un rezultat de egalitate era mai echitabil

Portarul echipei Pandurii Târgu Jiu, Răzvan Stanca, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu Dnepr Dnepropetrovsk, scor 0-1, că un rezultat de egalitate era mai echitabil.

94 afișări
Imaginea articolului Răzvan Stanca: Un rezultat de egalitate era mai echitabil

Răzvan Stanca (Imagine: Constantin Vlădescu/ Mediafax Foto)

"Din păcate nu am putut să fac nimic la gol. Ne-au dat gol din specialitatea lor, fazele fixe. Au fost ceva emoţii la debut, dar un rezultat de egalitate era mai echitabil. Mergem la fiecare meci la victorie. Nimeni nu ne dădea nicio şansă să ajugem în grupe, dar le-am dat planul peste cap. Până acum a fost doar un meci, nu s-a pierdut nimic. Mergem în Portugalia să scoatem minim un punct", a spus Stanca, la Sport.ro.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a debutat cu o înfrângere în sezonul 2013/2014 al Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, pe Cluj Arena, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia ucraineană Dnepr Dnepropetrovsk, în prima etapă a grupei E a competiţiei. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Rotan, în minutul 38.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici