RD Congo, ultima echipă calificată la Cupa Africii pe Naţiuni. Care sunt celelalte reprezentative calificate

Echipa naţională a statului RD Congo este ultima formaţie calificată la Cupa Africii pe Naţiuni din 2015, în urma rezultatelor înregistrate, miercuri, în ultima etapă a fazei preliminariilor.

130 afișări
Imaginea articolului RD Congo, ultima echipă calificată la Cupa Africii pe Naţiuni. Care sunt celelalte reprezentative calificate

RD Congo, ultima echipă calificată la Cupa Africii pe Naţiuni. Care sunt celelalte reprezentative calificate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

RD Congo, care miercuri a învins Sierra Leone, cu scorul de 3-1, a acumulat nouă puncte în grupa D şi a fost reprezentativa cu cea mai bună linie de clasament de pe poziţia a treia din toate cele şapte grupe.

La turneul final al Cupei Africii pe Naţiuni, care se va desfăşura în perioada 17 ianuarie - 8 februarie, vor participa următoarele selecţionate: Guineea Ecuatorială (ţara gazdă), Africa de Sud, Algeria, Burkina Faso, Camerun, Republica Capului Verde, Congo, Coasta de Fildeş, Gabon, Ghana, Guineea, Mali, RD Congo, Senegal, Tunisia şi Zambia.

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc la 3 decembrie, la Malabo.

De la această ediţie a Cupei Africii pe Naţiuni vor lipsi echipe de prestigiu, precum Nigeria (campioana en-titre), Angola, Togo şi Egipt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici