Reacţia preşedintelui Borussiei Dortmund după transferul lui Götze: Bayern încearcă mereu să slăbească echipele concurente

Bayern Munchen încearcă "dintotdeauna să slăbească echipele concurente", a declarat preşedintele clubului Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, într-un interviu ce va apărea miercuri în Sport Bild, a doua zi după transferul lui Mario Gotze la bavarezi.

457 afișări
Imaginea articolului Reacţia preşedintelui Borussiei Dortmund după transferul lui Götze: Bayern încearcă mereu să slăbească echipele concurente

Hans-Joachim Watzke, preşedintele Borussiei Dortmund (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că Bayern aplică de ani de zile acelaşi scenariu cu succes, dorinţa fiind aceea de a slăbi concurenţa. Încercăm să anticipăm atacurile echipei Bayern şi să luptăm cu mijloacele noastre. Jucătorii noştri trebuie să decidă ce club oferă cea mai bună oferta globală", a declarat Watzke pentru Sport Bild, convins că Bayern va continua să "curteze" cei mai buni jucători.

La 20 de ani, Götze, sub contract până în 2016 cu Dortmund, va părăsi clubul formator, urmând să joace la Bayern începând cu 1 iulie.

Şeful Borussiei speră însă că atacantul polonez Robert Lewandowski nu va ceda ofertelor de la Bayern sau din străinătate până la finalul contracttului prevăzut în 2014. "Ţin foarte mult ca el să joace la Dortmund sezonul viitor", a subliniat Watzke.

Lewandowski, cel mai bun marcator din Bundesliga, este dorit de Bayern şi numeroase echipe europene. Internaţionalul polonez de 24 de ani a anunţat că nu-şi va mai prelungi contractul după 2014, la încheierea actualului acord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici