Real Madrid a anunţat venituri record pentru actualul an fiscal

Clubul Real Madrid a anunţat, joi, că veniturile sale în anul fiscal ce se va încheia la 30 iunie vor atinge cifra record de 407 milioane de euro, cu 41 de milioane de euro mai mare decât cea din sezonul precedent.

553 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a anunţat venituri record pentru actualul an fiscal

Real Madrid a anunţat venituri record pentru actualul an fiscal

Potrivit site-ului oficial al grupării spaniole, Real Madrid va avea în acest an fiscal aproximativ 58 de milioane de euro profit înainte de impozitare.

Aceste cifre au fost date publicităţii de Real Madrid cu câteva zile înainte de Adunarea Generală a clubului, programată duminică şi în care s-ar putea stabili data alegerilor pentru postul de preşedinte.

Clubul madrilen a precizat că la 30 iunie datoriile sale se vor cifra la 125 de milioane de euro, sumă mai mică decât cea de 200 de milioane de euro din 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici