Real Madrid a cedat locul secund Barcelonei după egalul cu Sociedad

Real Madrid a remizat luni seara cu Real Sociedad, scor 1-1, pe teren propriu, cedând Barcelonei locul secund în La Liga.

281 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a cedat locul secund Barcelonei după egalul cu Sociedad

Remiză surprinzătoare pentru Zidane & Co, luni seara pe Estadio Alfredo di Stéfano. Real Madrid nu a reuşit să învingă în ultimul meci al etapei cu numărul 25 din La Liga pe Real Sociedad, ocupanta locului 5 în clasamentul primei ligi spaniole. Mai mult, madrilenii au smuls punctul târziu, spre finalul meciului, Junior Vinicius egalând abia în minutul 89, cu mult noroc, şutul său păcălindu-l pe portarul advers, după ce a fost deviat.

Oaspeţii deschiseseră scorul în minutul 55, prin Portu, care a reluat cu capul o centrare perfectă a lui Nacho Monreal.

În ciuda faptului că au dominat la toate capitolele, madrilenii nu au reuşit să trimită decât două şuturi pe spaţiul porţii, alte zece trecând pe lângă.

În minutul 22, Mariano (Real Madrid) a avut ghinion când lovitura sa de cap a nimerit bara din stânga portarului.

Real Madrid face doar un punct şi e la egalitate de puncte, 52, cu Barcelona, care ocupă însă poziţia a doua în clasament.

De la gazde au lipsit accidentaţi Benzema, Carvajal, Hazard, Militao şi Ramos, în timp ce de la oaspeţi au absentat 8 fotbalişti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici