Real Madrid – Chelsea Londra 2-0. Madrilenii fac un pas mare spre semifinală

Real Madrid a obţinut un avantaj important pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor după o victorie confortabilă, miercuri seara, cu 2-0 în faţa lui Chelsea, în prima manşă a sferturilor de finală, jucată pe Santiago Bernabeu.

340 afișări
Imaginea articolului Real Madrid – Chelsea Londra 2-0. Madrilenii fac un pas mare spre semifinală

Sursa foto: Profimedia

Los Blancos au fost confortabil la conducere în marea majoritate a meciului şi ar fi putut înscrie cu uşurinţă mai mult de două goluri. Karim Benzema a deschis scorul în prima repriză, iar Marco Asensio a finalizat pentru 2-0, după pauză, după ce Ben Chilwell a primit roşu direct, în minutul 59, pentru un fault asupra lui Rodrygo.

Chelsea s-a concentrat pe contraatac încă de la început, iar Joao Felix a pătruns ofensiv şi a ajuns în situaţie de unu la unu după doar 90 de secunde, dar a fost urmărit de Eder Militao şi nu l-a putut învinge pe Thibaut Courtois.

Alb-albaştrii au fost solizi şi în defensivă, însă în minutul 20 Dani Carvajal a jucat pentru Vinicius Junior, cu un lob în spatele defensivei engleze, iar şutul acestuia, respins cu palma, a ajuns la Benzema, care a finalizat simplu.

Apoi, în 10 oameni, Chelsea a mai rezistat doar până în minutul 74, când după un corner rapid mingea a ajuns la Asensio, care a şutat din prima de la marginea careului, pentru 2-0.

Returul se joacă marţea viitoare pe Stanford Bridge, la Londra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici