Real Madrid l-a găsit pe viitorul Cristiano Ronaldo. Suma ”galactică” cerută de Borussia Dortmund pe puştiul de 20 de ani

  • Jadon Sancho (20 de ani) este dorit de cluburile importante din Europa, printre care Real Madrid şi Manchester United
  • Jucătorul Borussiei Dortmund a înscris în acest sezon 20 de goluri şi a oferit 20 de assist-uri
  • Cota de piaţă a lui Sancho este de 117 de milioane de euro
4142 afișări
Imaginea articolului Real Madrid l-a găsit pe viitorul Cristiano Ronaldo. Suma ”galactică” cerută de Borussia Dortmund pe puştiul de 20 de ani

sursa foto: profimedia

Real Madrid nu i-a găsit înlocuitor lui Cristiano Ronaldo, nici după doi ani de la plecarea starului portughez de pe Santiago Bernabeu. Presa din Spania notează că Jadon Sancho, jucătorul de 20 de ani al Borussiei Dortmund, ar putea călca pe urmele atacantului echipei Juventus.

Real îl doreşte pe puştiul englez, dar are concurenţă serioasă. Şi Manchester United se pregăteşte de noi negocieri cu gruparea din Bundesliga pentru semnătura lui Sancho. În luna februarie, echipa din Premier League a oferit Borussiei 140 de milioane de euro pe mijlocaş, dar nemţii au refuzat oferta. 

Jadon Sancho, care are o cotă de piaţă de 117 milioane de euro, a ajuns la Borussia Dortmund în 2017, de la echipa Manchester City U18. În acest sezon a marcat de 20 de ori şi a oferit tot atâtea pase de gol. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici