Real Madrid răspunde la transferul lui Coutinho la Barcelona. Cine se află pe lista posibililor viitori "galactici" / "El este starul naţionalei noastre"

Clubul Real Madrid intenţionează să îl transfere pe atacantul Mohamed Salah de la Liverpool, după ce rivala FC Barcelona s-a întărit, în această iarnă, odată cu venirea mijlocaşului brazilian Philippe Coutinho, anunţă reputatul jurnalist italian Gianluca Di Marzio.

363 afișări
Imaginea articolului Real Madrid răspunde la transferul lui Coutinho la Barcelona. Cine se află pe lista posibililor viitori "galactici" / "El este starul naţionalei noastre"

Real Madrid răspunde la transferul lui Coutinho la Barcelona. Cine se află pe lista posibililor viitori "galactici" / "El este starul naţionalei noastre"

"Real Madrid vrea să răspundă la transferul lui Coutinho la Barcelona prin aducerea unui alt jucător de la Liverpool. Mohamed Salah a fost inclus pe lista posibililor viitori «galactici». Real Madrid va încerca să îl ademenească pe fostul atacant al Romei, pentru a da un răspuns pe măsură la transferul făcut de marii rivali", notează jurnalistul.

Această informaţie vine la scurt timp după ce selecţionerul echipei naţionale a Egiptului, Hector Raul Cuper, a declarat că Salah este capabil să evolueze pentru Real Madrid. "El este starul naţionalei noastre, un jucător extraordinar, care are capacitatea să joace la Real Madrid, fără îndoială".

În vârstă de 25 de ani, Salah a marcat 23 de goluri şi a reuşit opt pase decisive, în 29 de meciuri jucate pentru Liverpool în acest sezon. El a fost transferat de la AS Roma, vara trecută, pentru 42 de milioane de euro.

La prima reprezentativă din Egipt, alături de care va evolua la Campionatul Mondial din Rusia, Salah a strâns 56 de selecţii şi 32 de goluri înscrise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici