Real Madrid va plăti 55 de milioane de euro pentru Ribery

Gruparea Real Madrid este pregătită să plătească 55 de milioane de euro pentru internaţionalul francez al echipei Bayern Munchen, Franck Ribery, după ce a cheltuit deja 93 milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo şi 65 milioane de euro pentru Kaka, a anunţat, miercuri, cotidianul As.

106 afișări
Imaginea articolului Real Madrid va plăti 55 de milioane de euro pentru Ribery

Franck Ribery (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Franck Ribery va juca la Real Madrid şi va fi al treilea cel mai scump transfer al verii pentru Florentino Perez", scrie As

După mai multe întâlniri cu Zinedine Zidane, consilierul său, şi directorul general Jorge Valdano, preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a decis "să se bată" pentru a-l aduce pe Ribery în Spania.

După transferurile brazilianului Kaka, de la AC Milan, şi al portughezului Cristiano Ronaldo, de la Manchester United, Jorge Valdano a afirmat că că "mai este nevoie de încă patru sau cinci jucători".

Într-un interviu apărut, marţi, pe site-ul clubului madrilen, Valdano a precizat că Bayern Munchen solicită o "sumă astronomică" pentru francezul Franck Ribery. "A existat la un moment dat un interes al Realului pentru Ribery, însă Bayern se menţine pe o poziţie dură. Ei nu vor să-l vândă şi de aceea cer o sumă astronomică", a declarat Valdano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici