Recompensă oferită de poliţie, celui care ajută la arestarea lui Sztojka Ivan

Poliţia maghiară a stabilit un premiu de un milion de forinţi (circa 3.500 de euro) ce va fi acordat persoanei care va oferi informaţii care să ajute la arestarea lui Sztojka Ivan, suspect în cazul asasinării handbalistului român Marian Cozma, informează presa maghiară.

22 afișări
Imaginea articolului Recompensă oferită de poliţie, celui care ajută la arestarea lui Sztojka Ivan

Recompensă de un milion de forinţi pentru cel care ajută la arestarea lui Sztojka Ivan (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Potrivit hirado.hu, poliţia a alocat un număr special unde se poate suna pentru a oferi date despre suspectul aflat încă în libertate. De asemenea, pot fi folosite în această situaţie şi numerele scurte 112 şi 107.

Autorităţile maghiare au dat în urmărire internaţională trei suspecţi în cazul uciderii handbalistului român Marian Cozma, doi dintre ei, Gyozo Nemeth şi Sandor Raffael, fiind reţinuţi duminică seară, în Austria. Al treilea suspect, Sztojka Ivan, se află încă în libertatea.

Un oficial de rang înalt din cadrul poliţiei din Veszprem a declarat, luni, la televiziunea publică din Ungaria, că handbalistul Marian Cozma a fost înjunghiat mortal de Raffael Sandor.

Componentul naţionalei României şi al formaţiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, 26 de ani, a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un restaurant din oraşul unde juca, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic, ambii fiind grav răniţi.

Citeşte şi

Marian Cozma va fi înmormântat vineri

Marian Cozma, declarat post-mortem cetăţean de onoare al oraşului Veszprem

Marian Cozma a fost înjunghiat de Raffael Sandor

Trei persoane, reţinute în cazul uciderii sportivului Marian Cozma

Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal într-o discotecă din Ungaria

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici