Record de abonamente vândute la Cesena, după transferul lui Mutu

Clubul Cesena a anunţat că a înregistrat un record în ceea ce priveşte număruil de abonamente vândute în vederea sezonului 2011/2012, după achiziţionarea atacantului Adrian Mutu de la Fiorentina şi a altor patru jucători, informează calcionews24.com.

207 afișări
Imaginea articolului Record de abonamente vândute la Cesena, după transferul lui Mutu

Record de abonamente vândute la Cesena, după transferul lui Mutu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Cesena: record de abonamente datorită lui Mutu&Co.", este titlul articolului de pe site-ul italian, în care se menţionează că, conform unui comunicat al clubului din Serie A, campania de vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2011/2012 s-a încheiat cu cifra record 12.114.

Cesena i-a mai achiziţionat în această vară, în afară de Mutu, pe jucătorii Antonio Candreva, Eder, Jorge Andres Martinez şi Abdelkader Ghezzal.

Mutu a marcat două goluri într-un meci amical pe care Cesena l-a terminat la egalitate, în weekendul trecut, scor 2-2, cu formaţia Novara. După această partidă, tehnicianul Marco Giampaolo a declarat că Adrian Mutu vrea să revină în naţionala României şi că va fi determinant ca el să joace în continuare cum a făcut-o în amicalul cu Novara. "Partida cu Novara mi-a dat posibilitatea de a observa progresele echipei. Mutu este cu adevărat foarte activ. El îşi propune să revină în naţională şi va fi determinant să joace mereu astfel. Pentru noi el este o valoare în plus", a spus Giampaolo, informează tuttomercatoweb.com.

Tot săptămâna trecută, preşedintele clubului italian, Igor Campedelli, s-a declarat mulţumit de campania de achiziţii din această vară şi l-a lăudat pe Mutu: "L-am curtat pe Mutu mai multe luni şi până la urmă l-am luat. Suntem fericiţi că el este aici. Adrian este un mare talent. Şi pot să vă asigur că, în afara terenului, el este un campion al disponibilităţii şi al modestiei. Sosirea sa i-a făcut pe cei din afară să înţeleagă importanţa proiectului nostru. De fiecare dată când abordam un alt jucător în vederea unui transfer, faptul că îl luasem pe Mutu constituia pentru clubul nostru o carte de vizită extraordinară".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici