Recordurile bătute de Lewandowski în ziua în care a împlinit 34 de ani

  • Robert Lewandowski şi-a bătut duminică propriul record în privinţa celui mai rapid gol marcat.
  • A făcut-o pentru Barcelona, în meciul din deplasare din La Liga cu Real Sociedad (4-1), după doar 44 de secunde.
  • Recordul său personal anterior a fost de 1 minut şi 40 de secunde, împotriva Portugaliei.
1013 afișări
Imaginea articolului Recordurile bătute de Lewandowski în ziua în care a împlinit 34 de ani

A fost primul gol marcat în competiţii oficiale al lui Lewandowski pentru noul său club, înscris, de altfel, chiar în ziua în care a împlinit 34 de ani.

Niciun jucător din istoria campionatului spaniol nu a marcat un gol atât de devreme în ziua sa de naştere.

Precedentul record îi aparţinea lui Fernando Ansola (Real Sociedad), care a marcat pe 27 ianuarie 1974, în derby-ul basc contra lui Athletic Bilbao, la 55 de secunde, sărbătorindu-şi astfel ziua de naştere (tot la 34 de ani).

Următorul este Ronaldo, care a marcat în ziua în care a împlinit 20 de ani cu Barcelona, pe 22 septembrie 1996, în meciul de acasă cu Real Sociedad, după 82 de secunde.

Lewandowski a mai marcat apoi un alt gol împotriva Real Sociedad, devenind astfel al treilea jucător din istoria Barcelonei care reuşeşte o dublă cu ocazia zilei sale de naştere, după Ronaldo în meciul menţionat mai sus din 22 septembrie 1996 şi Julio Salinas (împotriva lui Elche, 11 septembrie 1988).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici