Rednic a vrut să cumpere acţiunile lui Turcu la Dinamo

Mircea Rednic a declarat, marţi, că a fost tentat să cumpere pachetul de acţiuni deţinut de acţionarul dinamovist Vasile Turcu.

13 afișări
Imaginea articolului Rednic a vrut să cumpere acţiunile lui Turcu la Dinamo

Mircea Rednic a vrut să cumpere acţiunile lui Turcu la Dinamo (Imagine: Thmoas Câmpean/Mediafax Foto)

Referitor la acţionarul dinamovist Vasile Turcu, care a declarat că se va retrage din acţionariatul clubului în cazul în care tehnicianul nu va pleca, Rednic a dezvăluit faptul că a fost tentat să cumpere pachetul acţiuni deţinut de acesta, dar acum este tentat să investească la Oradea sau Arad, a declarat

"Domnul Vasile Turcu nici nu ştia ce contracte au jucătorii. La ce prostii spune, nici nu îi mai spun Turcu, îi spun Vasile. Se laudă ca a băgat 10 milioane la Dinamo. Nu a băgat atât. Eu ştiu exact cât a băgat din 2005 pentru că la un moment dat am fost tentat să-i cumpăr acţiunile, dar mă gândesc că dacă pleacă el nu se rezolvă mare lucru şi nici nu vreau să-l ajut. Vreau să investesc în România, am vorbit deja la Oradea şi la Arad, care sunt interesaţi. Pe banii mei vreau să iau deciziile pe care le vreau eu. Nu mă interesează să preiau acţiunile domnului Turcu, pentru că nu mă interesează. Lasă, să rămână aici pentru că e un acţionar foarte bun. Ştiţi cum îl văd pe el? Un fel de Florea sau Sechelariu. Vorbeşte mult şi atât. Oameni care au făcut bani şi nu au ştiut ce să facă cu ei", a mai spsu antrenorul la Gsptv.

Rednic a mai spus că în perioada în care a antrenat Dinamo a mai fost contestat şi de către administratorul delegat Cornel Dinu.

"Domnul Dinu nu a vrut pe nimeni. În rest, toţi antrenorii au avut probleme. E un om care ştie foaret multă teorie, dar la practică lasă mult de dorit", a mai spus Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici