Rednic: Acţionarii să nu uite că suntem pe primul loc

Tehnicianul formaţiei Dinamo, Mircea Rednic, le-a răspuns, marţi, acţionarilor clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, care au criticat jocul echipei din ultimele două meciuri, spunându-le să nu uite că jucătorii antrenaţi de el sunt pe primul loc al Ligii I.

27 afișări
Imaginea articolului Rednic: Acţionarii să nu uite că suntem pe primul loc

Rednic: Acţionarii să nu uite că suntem pe primul loc (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu e o noutate că am intrat în colimatorul conducătorilor, eu am spus că sunt principalul vinovat, nu e o noutate şi mi se pare normal, când nu sunt rezultate, e de vină antrenorul. Mi-am asumat responsabilitatea rezultatului şi a jocului din ultimele două meciuri. Nu are rost să mă schimb acum, să fiu mai dur cu jucătorii, nu pot să le reproşez că nu şi-au dorit să câştige în aceste două meciuri", a declarat Rednic.

"Ştiu unde s-a greşit şi urmează ca săptămâna aceasta să punem lucrurile la punct. Nu e vorba de tensiune în vestiar, e normal să fie supărare mare pentru că sunt două meciuri pe care noi trebuia să le câştigăm. Jucătorii sunt foarte afectaţi dar trebuie să uităm, ce să facem acum, să stăm să plângem că am pierdut două puncte cu Otopeniul. Suntem pe primul loc şi asta e cel mai important lucru acum, deşi acţionarii uită asta acum", a mai spus Rednic.

Rednic, deranjat că Turcu şi Walter nu au discutat cu el dar au criticat jocul echipei în presă

"Eu după meci am avut o discuţie şi cu domnul Borcea şi cu domnul Badea, nici domnul Turcu şi nici domnul Walter nu au venit şi au apărut declaraţiile în ziar. Puteau să vină şi să vorbească cu mine ce au pe suflet. E bine ca în momentele dificile să fim împreună, să nu se întâmple ca la alţii. Sunt oameni care investesc şi e normal să-şi spună punctul de vedere, dar preferam să vorbească cu mine", a declarat Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici