Rednic: Am obţinut aceste trei puncte foarte importante după o tristeţe mare

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Dinamo a obţinut trei puncte foarte importante în partida cu Farul, scor 1-0 (0-0), după o tristeţe mare, cauzată de eliminarea grupării "alb-roşii" din Cupa UEFA.

12 afișări
Imaginea articolului Rednic: Am obţinut aceste trei puncte foarte importante după o tristeţe mare

Rednic: Am obţinut aceste trei puncte foarte importante după o tristeţe mare (Imagine: Mediafax Foto)

"E mai bine pe bancă, pentru că, de sus, vezi tot şi îşi dai seama de toate greşelile (n.r.- Rednic a fost suspendat pentru acest meci). E greu şi sunt sigur că nu se va mai întâmpla. A fost o primă repriză echilibrată, cu faze la ambele porţi dar după gol am avut patru ocazii clare de a marca şi era mai bine dacă înscriam al doilea gol pentru că stăteam mai liniştiţi. Sunt trei puncte importante, facem paşi mărunţi, avem destul de muncit. E greu după NEC, pentru că toţi jucătorii sunt afectaţi, ei suferă şi de aceea mă bucur că am obţinut aceste trei puncte foarte importante, după o tristeţe mare", a spus Rednic.

Mircea Rednic, care a urmărit partida de la tribuna a doua, fiind suspendat, a precizat că aşteaptă să vada dacă accidentarea lui Pulhac este gravă.

"Apar foarte des schimbări în echipă şi sper ca Pulhac să nu fie grav. Aşteptăm mâine să vedem ce o să fie, pentru că el este un jucător de bază, cred că este cel mai bun fundaş stânga din campionat", a menţionat tehnicianul.

Referindu-se la declaraţiile lui Maurizzio Trombetta la adresa clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, Rednic a spus: "Am văzut că şi italiano vero a început să vorbească despre Dinamo, îşi dă cu părerea şi uite ce a făcut, pentru că până acum îi mergea totul bine. I-aş ruga pe toţi să îşi vadă de treaba lor. Nici eu nu sunt mulţumit de joc, nu e ceea ce vreau şi nici ceea ce vor acţionarii şi suporterii. Această victorie i-o dedicăm lui Cătălin deşi cred că şi el este supărat pe noi".

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, într-o partidă contând pentru etapa a X-a a Ligii I şi s-a distanţat la patru puncte de a doua clasată, Unirea Urziceni, care are însă un meci mai puţin disputat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici