Rednic: Am renunţat la Buga pentru că a venit Pancu

Antrenorul echipei Rapid, Mircea Rednic, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că jucătorul Mugurel Buga nu mai intră în vederile sale pentru partea a doua a campionatului din cauza faptului că acum îl are în lot pe Daniel Pancu.

2 afișări
Imaginea articolului Rednic: Am renunţat la Buga pentru că a venit Pancu

Rednic: Am renunţat la Buga pentru că a venit Pancu

"Nu am avut niciun incident cu Buga. Am discutat cu el şi i-am spus că nu mai intră în vederile mele pentru retur. Am renunţat la Buga pentru că a venit Pancu. Am acum patru atacanţi în lot, iar ca mijlocaşi ofensivi îi am pe Pancu şi Grigorie. În plus, mai vine şi un alt atacant. Eu sunt un antrenor profesionist şi n-am gândit cu sufletul. Nu vreau să îl încurc pentru că Buga este un jucător important. El trebuie să joace, nu să stea pe bară la Rapid", a spus Rednic, care a refuzat să precizeze numele atacantului care urmează să fie transferat la Rapid.

Tehnicianul a explicat că Buga nu se va pregăti cu echipa a doua a clubului. "Mugurel nu e jucător de echipa a doua, se va pregăti separat. El nu este pe lista de transferuri, dar nu va face deplasarea cu noi în Cipru. Eu chiar l-am rugat să vină, dar el a insistat şi mi-a zis că este mai bine să rămână în ţară pentru a-şi căuta o altă echipă", a precizat Rednic.

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, declarase, anterior, că atacantul Mugurel Buga nu mai intră în vederile antrenorului Mircea Rednic pentru partea a doua a sezonului.

Oficialul rapidist a explicat că Buga se poate transfera oriunde dacă are ofertă, dar a precizat că acesta nu poate pleca gratis. "Nu este în situaţia lui Măldărăşanu să plece gratis. Noi am discutat cu el astăzi şi a acceptat vestea ca un bărbat. I-am spus că suntem deschişi şi dacă are ofertă suntem dispuşi să negociem cu respectivul club. Până atunci nu se va antrena cu echipa a doua, noi îi punem la dispoziţie antrenor profesionist şi restul condiţiilor pentru a se pregăti", a adăugat Zotta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici