Rednic: Am tot respectul pentru Pancu, dar Maftei va fi în continuare căpitanul echipei

Antrenorul FC Rapid, Mircea Rednic, a declarat că, deşi are tot respectul pentru mijlocaşul Daniel Pancu, banderola de căpitan al echipei giuleştene va fi purtată în continuare de fundaşul Vasile Maftei, informează site-ul oficial al grupării "alb-vişinii".

1 afișare
Imaginea articolului Rednic: Am tot respectul pentru Pancu, dar Maftei va fi în continuare căpitanul echipei

Rednic: Am tot respectul pentru Pancu, dar Maftei va fi în continuare căpitanul echipei

"În primul rând, Vasile Maftei nu este nici pe departe un jucător depăşit, eu îl consider un om de bază al echipei şi unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din România. El nu este nicidecum «ultimul libero», ci este un fundaş central dreapta care s-a adaptat foarte bine poziţiei pe care joacă. Am tot respectul pentru Pancu, dar nu s-a pus problema ca Maftei să nu fie în continuare căpitanul echipei. Cât timp va fi pe teren, Maftei va fi în continuare căpitan. De altfel, la meciul cu Naval, Pancu a vrut să îi cedeze banderola, iar Maftei a refuzat-o, probabil tot din respect pentru coechipierul lui", a precizat Rednic.

Căpitanul echipei în ultimul meci al FC Rapid în Portugalia, cel cu Naval, scor 0-1, a fost Daniel Pancu, însă Vasile Maftei a fost introdus abia la pauză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici