Rednic: Am un acord semnat cu Dinamo şi nu s-a pus problema să nu preiau echipa

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că are un acord semnat cu Dinamo şi nu s-a pus problema să nu mai antreneze formaţia "alb-roşie", dar a precizat că va pune unele condiţii acţionarilor.

11 afișări
Imaginea articolului Rednic: Am un acord semnat cu Dinamo şi nu s-a pus problema să nu preiau echipa

Rednic: Am un acord semnat cu Dinamo şi nu s-a pus problema să nu preiau echipa (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu s-a pus problema să nu mai vin la Dinamo. Din moment ce nu se clarifică lucrurile, normal... Dar nu cred că nu ne vom înţelege. Adică eu am avut o discuţie foarte clară şi serioasă cu conducerea. De altfel, am şi un acord cu Dinamo. Da, am un acord semnat cu domnul Badea. Un acord scris", a declarat Rednic.

Tehnicianul, care a ajuns la un acord de preluare a echipei cu conducerea grupării dinamoviste începând din vară, a precizat că nu este deranjat de faptul că administratorul delegat Cornel Dinu se va ocupa de transferuri, dar spune că ar fi trebuit să fie informat şi el de acest lucru. "Nu m-a deranjat domnul Dinu cu nimic, domnul Dinu e aici de când s-a înfiinţat clubul Dinamo. Nu putea să mă deranjeze. Sunt lucruri care nu au fost clarificate, lucruri pe care eu nu le-am ştiut şi mi se părea normal să mi le spună cineva. În momentul în care porneşti la un drum e bine ca toate lucrurile să fie clare, din toate punctele de vedere. Sunt lucruri care din moment ce nu le ştii şi apar...", a mai spus Rednic.

Antrenorul va avea o întâlnire cu acţionarii clubului şi va pune unele condiţii înainte de a reveni la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare: "Eu nu am zis nimic, dar am vrut să punem lucrurile la punct. Eu îmi doresc foarte mult să vin la Dinamo, dar nu în orice condiţii. Fiecare trebuie să ştie ce are de făcut, care sunt responsabilităţile lui. Până la urmă tot antrenorul răspunde de rezultate, nu? Nu vreau să vorbesc acum de condiţiile pe care le voi pune".

Mircea Rednic a declarat, joi, după ce s-a întâlnit cu acţionarii Nicolae Badea şi Cristian Borcea, că va prelua conducerea tehnică a echipei Dinamo din sezonul următor şi va colabora cu administratorul delegat Cornel Dinu.

"Da, rămân la Dinamo, au fost lucruri pe care noi nu le-am clarificat, doar mi-am dat acordul sa preiau echipa din vară, dar nu am intrat în detalii (n.r. - la negocierile de la începutul lunii aprilie). Am semnat contractul pe doi ani. Obiective? Ce obiective are Dinamo? Campionatul şi Liga Campionilor, normal", a spus Mircea Rednic.

El a precizat că nu are niciun conflict cu Cornel Dinu şi a adăugat că va colabora cu acesta. "E vorba de un departament de scouteri care s-a format şi domnul Dinu răspunde. Pentru binele lui Dinamo, vom colabora, de ce să nu colaborăm. Am colaborat şi când am fost la Dinamo. A fost o neînţelegere", a explicat Rednic.

Mircea Rednic s-a întâlnit, joi, la sediul Computerland, cu preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, şi cu preşedintele Consiliului Executiv, Nicolae Badea.

Antrenorul Mircea Rednic, liber de contract după despărţirea de Rapid, va reveni ca antrenor la Dinamo din vară, după ce la începutul lunii aprilie s-a înţeles cu conducerea grupării "alb-roşii" asupra unui contract valabil pe o perioadă de doi ani. Dinamo a început sezonul cu Mircea Rednic pe bancă, însă la 1 septembrie 2007, după înfrângerea suferită în meciul cu Gloria Bistriţa, scor 0-1, pe teren propriu, în etapa a VI-a a Ligii I, acesta a renunţat la funcţia de antrenor principal.

De atunci, Dinamo a mai schimbat trei antrenori, Walter Zenga, Cornel Ţălnar şi Gheorghe Mulţescu. După plecarea lui Mulţescu, echipa a fost preluată din nou de Ţălnar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici