Rednic: Bratu şi Dănciulescu ar fi meritat să fie convocaţi la naţională

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, joi, că atacanţii Florin Bratu şi Ionel Dănciulescu ar fi meritat să fie convocaţi în lotul naţionalei României pentru meciul cu Franţa, din preliminariile CM 2010.

14 afișări
Imaginea articolului Rednic: Bratu şi Dănciulescu ar fi meritat să fie convocaţi la naţională

Rednic: Bratu şi Dănciulescu ar fi meritat să fie convocaţi la naţională (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi-aş fi dorit să am mai mulţi jucători la naţională, dar nu vreau să comentez asta. Ar fi meritat şi Bratu, şi Dănciulescu, un jucător foarte constant şi în formă, dar este decizia antrenorului care răspunde de rezultate. Îmi doresc să câştigăm meciul cu Franţa pentru că avem nevoie de cele trei puncte, după ce am pierdut acasă cu Lituania. Trebuie să câştigăm. Nu va fi uşor dar e prima dată când sunt sigur că vom câştiga. Mizez şi pe ambiţia jucătorilor şi pe a lui Piţurcă. Se joacă şi la Constanţa unde echipa naţională a avut noroc, şi mă gândesc că Piţurcă a mizat şi pe asta", a declarat Rednic.

Tehnicianul dinamovist consideră că şi în cazul în care România va pierde partida cu Franţa, calificarea la Cupa Mondială nu este compromisă.

"Jucătorii trebuie să se concentreze şi trebuie să câştige acest meci. E foarte greu cu Franţa să joci ofensiv pentru că au jucători în faţă care pot face diferenţa. Părerea mea e că trebuie să stăm foarte grupaţi, avem jucători foarte buni a fazele fixe, trebuie să profităm la maxim. Şi atenţie pentru că au jucători foarte periculoşi. Calificarea se joacă, e echilibrată situaţia, au apărut echipe care la început nu contau iar Lituania acum e pe primul loc. Chiar dacă pierdem, calificarea se va juca dar este foarte important pentru moralul jucătorilor", a mai spus Rednic.

Partida România - Franţa, din Grupa 7 de calificare la CM 2010, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.40, pe Stadionul Farul din Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici