Rednic: Dinamo va primi 800.000 de euro pentru Ţucudean

Antrenorul echipei Standard, Mircea Rednic, a declarat miercuri într-o emisiune televizată că Dinamo va primi suma de 800.000 de euro pentru transferul atacantului George Ţucudean şi că "alb-roşii" vor mai încasa încă 150.000 de euro dacă formaţia din Liege va obţine calificarea în cupele europene.

324 afișări
Imaginea articolului Rednic: Dinamo va primi 800.000 de euro pentru Ţucudean

George Ţucudean (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

Pe lângă aceste sume de bani, Dinamo va primi o cotă 20 la sută dintr-un eventual transfer de la Standard al fotbalistului, afirmă tehnicianul.

"Ne-am înţeles şi cu Ţucudean, gata. Este un jucător care a făcut diferenţa pentru Dinamo şi cred că se pretează pe campionatul Belgiei. Reţeta financiară este cea apărută în presă: 800.000 de euro plus 20 la sută dintr-un eventual transfer şi 150.000 de euro dacă Standard merge în cupele europene. Eu l-am adus pe Ţucudean să fie titular la Standard, dar are concurenţă mare. Dacă arată că merită să joace aici, va fi titular", a spus Rednic, la GspTV, potrivit www.prosport.ro.

Unul dintre acţionarii dinamovişti, Ionuţ Negoiţă, a precizat, într-o intervenţie telefonică la Sport.ro, că proporţia de 20 la sută dintr-o eventuală revânzare a lui Ţucudean va reveni clubului Gloria Arad, copropietar al jucătorului.

"Gloria Arad ia procentul de 20 la sută dintr-un viitor transfer şi doar o mică parte din această sumă (n.r. - 800.000 de euro)", a explicat Negoiţă.

FC Dinamo a ajuns la un acord cu gruparea Standard Liege pentru transferul definitiv al atacantului George Ţucudean (21 de ani), iar jucătorul a plecat, miercuri, în Belgia, unde a efectuat vizita medicală.

Standard Liege i-a mai transferat în această iarnă, sub formă de împrumut, pe mijlocaşul Adrian Cristea (Petrolul), dar şi pe fostul dinamovist Zie Diabate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici