Rednic: Eu l-am vrut pe Tătăruşanu, alţii nu l-au vrut

Viitorul antrenor al FC Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că a insistat, în urmă cu doi ani, pentru achiziţionarea portarului Ciprian Tătăruşanu, acum la Gloria Bistriţa, dar anumite persoane din conducerea clubului nu au dorit să-l transfere.

10 afișări
Imaginea articolului Rednic: Eu l-am vrut pe Tătăruşanu, alţii nu l-au vrut

Rednic: Eu l-am vrut pe Tătăruşanu, alţii nu l-au vrut (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu deocamdată nu sunt antrenor la Dinamo şi nu vreau să comentez, dar Tătăruşanu a fost în curte la Dinamo. Eu l-am luat şi am insistat ca el să rămână la Dinamo. E vina celor de atunci că nu au vrut ca el să rămână, că nu m-au ascultat. Pe Tătăruşanu eu l-am luat, s-a antrenat cu noi, dar două milioane de euro, cât se vehiculează pentru el, e mult pentru un portar. Asta e părerea mea", a declarat Rednic.

Fostul antrenor al FC Rapid nu a dorit să comenteze posibilitatea ca administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, să părăsească gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, unde a activat atât ca jucător, cât şi ca antrenor şi conducător peste 30 de ani. "Nu ştiu dacă există posibilitatea ca Dinu să plece de la Dinamo şi nici nu vreau să comentez. Nu ştiu dacă e adevărat ce se scrie şi pe mine nici nu mă interesează", a precizat Rednic.

Presa a scris în ultimele zile că actualul administrator-delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, se gândeşte să părăsească gruparea "alb-roşie" în urma unor neinţelegeri avute cu acţionarii clubului, el fiind nemulţumit în acelaşi timp de anunţata revenire a lui Rednic ca antrenor al echipei.

Mircea Rednic urmează să revină la Dinamo la începutul sezonului viitor şi, conform înţelegerii cu conducerea grupării, urmează să fie antrenor principal pentru următoarele două sezoane.

Antrenorul Mircea Rednic îşi serbează astăzi ziua de naştere, împlinind 46 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici