Rednic: Julio Cesar vrea să-şi rezilieze contractul

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că fundaşul brazilian Julio Cesar, intenţionează să îşi rezilieze contractul cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

16 afișări
Imaginea articolului Rednic: Julio Cesar vrea să-şi rezilieze contractul

Rednic: Julio Cesar vrea să-şi rezilieze contractul (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu ştiu exact datele despre Julio Cesar. Vom avea o şedinţă în care cred că se va lua în discuţie şi situaţia lui. Din moment ce nu s-a prezentat la timp la pregătire înseamnă că are alte gânduri. El a venit de aseară în ţară, s-a întâlnit astăzi cu domnul Nicolae Badea şi am înţeles că îşi doreşte să rezilieze contractul", a declarat Rednic.

Tehnicianul a afirmat că în cazul în care brazilianul nu va mai continua la Dinamo, va fi transferat un alt jucător: "Normal că am soluţii în cazul în care el nu va mai veni. Am spus clar că în cazul în care va pleca un jucător, vom găsi alte soluţii. Va veni altcineva".

Brazilianul Julio Cesar a ajuns la Dinamo la jumătatea lunii august a anului trecut, ca jucător liber de contract. Ultima oară, fundaşul evoluase pentru echipa greacă Olimpiakos, în cartea sa de vizită fiind trecute însă echipe precum Valladolid, Real Madrid, AC Milan, Real Sociedad sau Benfica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici