Rednic: Meciul cu Naval a fost un antrenament bun şi sunt mulţumit

Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, într-un interviu acordat site-ului oficial al grupării giuleştene, că meciul pierdut cu Naval, scor 0-1, a fost un antrenament bun şi că este mulţumit de evoluţia jucătorilor săi.

1 afișare
Imaginea articolului Rednic: Meciul cu Naval a fost un antrenament bun şi sunt mulţumit

Rednic: Meciul cu Naval a fost un antrenament bun şi sunt mulţumit

"A fost un antrenament bun şi sunt mulţumit. Au fost două reprize total diferite, în cea de-a doua ne-am creat mult mai multe ocazii, dar am fost mulţumit şi de schimbarea de atitudine a băieţilor. Am spus de la început că nu mă interesează rezultatele la aceste meciuri disputate în Portugalia, mă interesează doar felul în care ne pregătim şi din acest punct de vedere sunt mulţumit", a spus Rednic.

Tehnicianul giuleştenilor a afirmat că echipa este în grafic. "Suntem în grafic. M-a interesat foarte mult ca băieţii să joace un număr egal de minute. În turneul din Cipru vor începe să conteze şi rezultatele, fiindcă se va apropia reluarea campionatului şi voi începe să conturez un unsprezece pentru prima etapă", a precizat Rednic.

Mircea Rednic s-a declarat mulţumit de faptul că nu au existat probleme fizice cu jucătorii. "Nu a fost niciun fel de problemă fizică la jucători şi asta mă mulţumeşte foarte mult. Griffiths a jucat o repriză, Bozovici aproape 65 de minute, iar Pancu a fost integralist. Mă bucur că nu avem niciun jucător accidentat după aceste patru meciuri. Doar Dică a venit înaintea meciului şi mi-a spus că acuză o stare accentuată de oboseală. Am decis să îl menajez la acest ultim meci, dar nu e nicio problemă în ceea ce îl priveşte", a spus Rednic.

În turneul din Portugalia, Rapid a înregistrat două remize, scor 1-1, cu Rio Maior şi Estoril, a învins, cu scorul de 4-2, pe Primero de Agosto şi a pierdut, scor 0-1, cu Naval.

Rapid va susţine un al doilea stagiu de pregătire, în perioada 6-15 februarie, în Cipru, la Agia Napa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici