Rednic: Nu este problema mea dacă Rada nu ştie să citească

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, joi, că nu este problema lui dacă antrenorul formaţiei Rapid, Marian Rada, "nu ştie să citească", după ce acesta din urmă a spus că vrea să sesiseze Comisia de Disciplină a FRF în cazul unor afirmaţii ale dinamovistului.

12 afișări
Imaginea articolului Rednic: Nu este problema mea dacă Rada nu ştie să citească

Rednic: Nu este problema mea dacă Rada nu ştie să citească (Imagine: Mediafax Foto)

"E problema lui, dacă nu ştie să citească, nu am ce să-i fac, am fost iritat doar de cum a fost alcătuită echipa, cu foarte mulţi tineri", a spus Rednic, referitor la intenţia antrenorului Marian Rada de a-l reclama la Comisia de Disciplină a FRF pentru faptul că a spus despre antrenorul Gloriei Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, că a folosit o echipă cu mulţi tineri împotriva Rapidului.

Rednic a declarat, duminică seară, că nu a urmărit meciul Gloria Bistriţa - Rapid Bucureşti, scor 1-3, însă a subliniat că a observat, la începutul partidei, că la bistriţeni erau mulţi jucători tineri.

"Nu am văzut meciul Rapidului şi nu mă interesează, nici Bistriţa nu e într-o situaţie prea bună, dar am observat la începutul jocului prea mulţi tineri. O echipă tânără, când joci cu Rapidul ar trebui să foloseşti jucători mai valorişi. A folosit o echipă cam tinerică, nu ştiai dacă a Bistriţa 1 sau 2, dar fiecare cu treaba lui", a declarat Rednic la finalul meciului cu Pandurii Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici