Rednic: Nu sunt mulţumit de joc

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, luni seară, că nu este mulţumit de jocul prestat de echipa Dinamo, în ciuda victoriei cu scorul de 2-0 din meciul cu Poli Iaşi, în etapa a VIII-a a Ligii I.

7 afișări
Imaginea articolului Rednic: Nu sunt mulţumit de joc

Rednic: Nu sunt mulţumit de joc (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt trei puncte importante, o victorie pe care ne-am dorit-o foarte mult după o săptămână grea, cu un meci slab pierdut în Cupa UEFA. Cei mai afectaţi au fost jucătoruii şi s-a văzut asta în prima repriză. Şi-au revenit apoi în a doua repriză, am avut 25 de minute foarte bune şi am reuşit să înscriem acele goluri. Sigur că nu sunt mulţumit de joc. Nu sunt supărat pe jucători, dar am un lot de 25 de fotbalişti, nici mie nu mi-a uşor. Azi am fost nevoit să menajez trei dintre ei, am jucători pe care mă bazez. Sper să treacă uşor peste acest eşec din Cupa UEFA, cred că putem să ne calificăm şi merităm la ce investiţii s-au făcut şi trebuie să ne calificăm. Cine se gândeşte la contracte, la bani, nici nu meriţi în situaţiile astea, nimeni un se gândeşte la contracte. Suporterii poate au fost şi provocaţi în Olanda, sper ca UEFA să ia decizia corectă, deşi de amendă oricum nu vom scăpa, sper să nu jucăm fără suporteri pentru că avem nevoie de ei. Ei sunt mai exigenţi şi s-a văzut asta la meicul de azi", a declarat Rednic.

Rednic a afirmat că vrea să găsească echipa ideală pentru a câştiga meciurile cu Gloria Bistriţa şi NEC Nijmegen. "Vreau să găsesc 11-le ideal pentru a câştiga meciurile cu Gloria Bistriţa şi cu NEC voi merge să văd şi meciul lor de acasă din campionat, sâmbătă. Performanţa este să te califici în grupele Cupa UEFA, ăsta este obiectivul nostru, nu vorbim de campionat acum", a afirmat Rednic.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Poli Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici