Rednic: Porumboiu este un om puternic în arbitraj, cu influenţă foarte mare

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a declarat, joi, înaintea partidei cu formaţia FC Vaslui, din etapa a VII-a Ligii I, că finanţatorul Adrian Porumboiu este un om puternic în arbitraj, cu influenţă foarte mare.

13 afișări
Imaginea articolului Rednic: Porumboiu este un om puternic în arbitraj, cu influenţă foarte mare

Rednic: Porumboiu este un om puternic în arbitraj, cu influenţă foarte mare (Imagine: Mediafax Foto)

"E o deplasare grea. Întâlnim o echipă bună care a învins Steaua şi CFR Cluj, o formaţie omogenă care nu a schimbat nimic de la începutul sezonului. Ne dorim să câştigăm, poate mai mult decât în meciul cu Rapid. În perioada în care eram eu antrenor acolo aveam arbitraje bune, chiar foarte bune. Porumboiu e un om puternic în arbitraj, cu influeţă foarte mare. Nu vreau să mai vorbesc de Porumboiu, nu mă voi împăca niciodată cu el, cu toate că ne vom mai intersecta. Ne vom întâlni în instanţă şi acolo să demonstreze cât de mult îl iubesc şi cum mi-am jignit eu acţionarii. Sper ca arbitrajul de sâmbătă să nu influenţeze nici jocul şi nici scorul. Ar fi păcat", a spus Rednic.

Tehnicianul dinamovist a precizat că îl va folosi pe Julio Cesar în partida de la Vaslui. "Din moment ce avem decizia comisiei îl voi folosi pe Julio Cesar. Nu mă interesează ce vor face cei de la Vaslui. Jucătorii trebuie să-şi facă datoria. Sunt puţin îngrijorat pentru că nu ştiu starea jucătorilor de la naţională. Ştiu că moralul nu e foarte bun. Mă mai gândesc dacă îi voi folosi sau nu. Nu e un meci capital, dar e unul important", a afirmat Rednic.

Partida FC Vaslui - Dinamo Bucureşti, din etapa a VII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici