Rednic: Suntem favoriţi în faţa suedezilor

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic este optimist în ceea ce priveşte dubla manşă cu IF Elfsborg din turul I al Cupei UEFA şi consideră că echipa sa este favorită pentru accederea în grupele competiţiei continentale, informează site-ul oficial al grupării "alb-roşii".

1 afișare
Imaginea articolului Rednic: Suntem favoriţi în faţa suedezilor

Rednic: Suntem favoriţi în faţa suedezilor

Rednic consideră că trecutul trebuie uitat şi că obiectivele echipei sale sunt Cupa UEFA, Cupa României şi campionatul. "Trebuie să uităm cât mai repede ce s-a întâmplat cu Lazio! Toţi dinamoviştii suferă, dar în fotbal trebuie să mergem mai departe. Ne dorim calificarea în grupele Cupei UEFA, ne aşteaptă campionatul, Cupa României şi nu are sens să mai vorbim de trecut. Toate sunt importante în egală măsură! Suntem favoriţi în faţa suedezilor, însă trebuie să fim atenţi pentru că Elfsborg vine din preliminariile Champions League", a declarat Rednic.

Echipa Dinamo Bucureşti va întâlni formaţia suedeză IF Elfsborg în primul tur al Cupei UEFA, conform tragerii la sorţi efectuată, vineri, la Monte Carlo.

Dinamo va disputa primul meci pe teren propriu la 20 septembrie, în timp ce returul va avea loc la 4 octombrie, în Suedia. În cazul în care vor trece de această fază, dinamoviştii vor intra pentru a doua oară consecutiv în grupele Cupei UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici