Reece James a fost numit noul căpitan al lui Chelsea, după plecarea lui Cesar Azpilicueta

Reece James, absolvent al Academiei lui Chelsea, a fost numit noul căpitan al londonezilor, după plecarea lui Cesar Azpilicueta în vară, la Atletico Madrid.

102 afișări
Imaginea articolului Reece James a fost numit noul căpitan al lui Chelsea, după plecarea lui Cesar Azpilicueta

Apărătorul îşi împlineşte visul de o viaţă prin preluarea banderolei, după ce s-a alăturat echipei la vârsta de şase ani. Acum în vârstă de 23 de ani, James a fost ales de noul antrenor Mauricio Pochettino pentru a-l înlocui pe fostul căpitan al echipei, Azpilicueta, înaintea veteranului fundaş central Thiago Silva.

Silva a fost căpitanul lui Chelsea în mai multe rânduri în trecut, dar Pochettino a optat pentru James, decizia fiind susţinută de conducerea clubului. După ce a avut doar 24 de apariţii în sezonul trecut din cauza unei accidentări, fundaşul de bandă speră să lase în urmă problemele sale de natură fizică, pentru a-şi îndeplini rolul la cel mai bun nivel al abilităţilor sale.

James a declarat pentru site-ul oficial al lui Chelsea: "Ştiu că am pantofi mari de umplut, pentru că am avut căpitani uriaşi aici în trecut, dar sunt încântat. Am fost la Chelsea aproape toată viaţa mea. Am început aici când aveam şase ani şi să treci prin Academie este greu. Dar, să merg mai departe şi să devin căpitan, este un sentiment grozav pentru mine şi pentru familia mea".

Internaţionalul englez va purta pentru prima dată banderola de căpitan al clubului atunci când Chelsea va găzdui duminică pe Liverpool, în prima etapă din Premier League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici