Reeva Steenkamp era însărcinată când a fost ucisă de Oscar Pistorius

Fotomodelul Reeva Steenkamp, ucisă de atletul Oscar Pistorius la 14 februarie, era însărcinată, iar aceasta l-ar fi informat pe sportiv chiar în noaptea în care a fost omorâtă.

2158 afișări
Imaginea articolului Reeva Steenkamp era însărcinată când a fost ucisă de Oscar Pistorius

Reeva Steenkamp era însărcinată când a fost ucisă de Oscar Pistorius (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

US Magazine, citată de dailystar.co.uk, notează că Reeva era foarte fericită că va deveni mamă şi abia aştepta să îi dea vestea lui Pistorius. Prietenii fostului fotomodel au confirmat că Reeva era într-o stare de spirit foarte bună când a plecat spre locuinţa lui Pistorius.

Camerele de supraveghere din complexul în care stătea Pistorius o arată pe Reeva râzând cu paznicii stabilimentului.

Pe de altă parte, Pistorius a organizat, marţi noapte, o slujbă în memoria fostei sale iubite, deoarece nu a putut fi prezent la înmormântare, pentru că se afla în închisoare, potrivit unei ştiri de ultimă oră.

Pistorius a fost inculpat pentru uciderea cu premeditare a prietenei sale, după ce a împuşcat-o mortal pe aceasta, în noaptea de 13 spre 14 februarie. Reeva Steenkamp, în vârstă de 30 de ani, era fotomodel sud-african şi prezentatoare TV, care a apărut pe coperta revistei FHM şi a fost imaginea cosmeticelor Avon în Africa de Sud.

El a fost eliberat pe cauţiune, vineri, la Pretoria, el urmând să compară din nou în faţa tribunalului la 4 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici