Reghecampf a câştigat Supercupa ca antrenor la 15 ani după ce reuşise aceeaşi performanţă ca jucător

Tehnicianul formaţiei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a câştigat, miercuri seară, Supercupa României ca antrenor la 15 ani după ce reuşise aceeaşi performanţă din postura de jucător, informează Comisia de Statistică şi Istorie a FRF.

295 afișări
Imaginea articolului Reghecampf a câştigat Supercupa ca antrenor la 15 ani după ce reuşise aceeaşi performanţă ca jucător

Reghecampf a câştigat Supercupa ca antrenor la 15 ani după ce reuşise aceeaşi performanţă ca jucător (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

În schimb, pentru toţi cei 14 jucători al formaţiei Steaua care au jucat, miercuri, în victoria cu 3-0 în faţa echipei Petrolul Ploieşti, câştigarea Supercupei României reprezintă o premieră.

Fotbaliştii Daniel Georgievski, Lukasz Szukała, Stefan Nikolici şi Federico Piovaccari au mărit la 33 numărul jucătorilor străini care şi-au adjudecat acest trofeu de-a lungul timpului.

A fost a 13-a Supercupă disputată în Bucureşti, a doua găzduită de Arena Naţională şi a noua decisă în timpul regulamentar de joc.

Fundaşul echipei Petrolul Ploieşti, Enza Yamissi, a devenit al şaselea jucător eliminat din istoria Supercupei, după Sabin Ilie în 1995, Bogdan Onuţ în 2002, Claudiu Niculescu în 2005, Ciprian Deac în 2009 şi Ricardo Cadu în 2012.

Penaltiul ratat de Bourceanu în minutul 29 a fost primul acordat de arbitri în cele 15 ediţii ale Supercupei României.

Formaţia Steaua a învins, miercuri, cu scorul de 3-0, echipa Petrolul Ploieşti, câştigând pentru a şasea oară în istoria sa Supercupa României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici