Reghecampf: Câştig la Steaua cât aş putea câştiga la o echipă mare din Rusia

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a negat posibilitatea de a părăsi Steaua la sfârşitul actualului sezon, precizând că nu este tentat de o altă formaţie, deoarece câştigă în acest moment cât ar putea câştiga la o echipă mare din Rusia.

635 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Câştig la Steaua cât aş putea câştiga la o echipă mare din Rusia

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"Pe mine mă interesează să câştig campionatul, să mă calific în Champions League, mă interesează să rămân la Steaua, nu m-am gândit niciodată să plec, să mă duc la altă echipă. Am început ceva şi voi duce acest lucru la capăt, bineînţeles dacă voi fi dorit. Am destule provocări. Din punctul de vedere al banilor, nu mă interesează, câştig foarte bine la Steaua, deci n-am niciun motiv să plec. Nu au cum să-mi dea (n.r. - alţii) mai mult, câştig foarte, foarte bine, câştig exact cât aş putea câştiga la o echipă mare din Rusia. Nu mă interesează. În momentul în care mă calific şi joc în Champions League nu mai am nevoie să mă duc la o altă echipă", a spus Reghecampf, la DigiSport.

Tehnicianul Stelei a comentat, astfel, afirmaţiile fostului jucător stelist Liţă Dumitru, care a declarat, sâmbătă, la GspTV, că Reghecampf va pleca în vară de la Steaua dacă va trece de Chelsea şi dacă va câştiga campionatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici