Reghecampf: Cred că era mare păcat să nu ne calificăm

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi seară, după meciul cu FC Copenhaga, scor 1-1, că gruparea bucureşteană a meritat pe deplin calificarea în 16-imile Ligii Europa şi ar fi fost păcat să nu acceadă în această fază a competiţiei.

248 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Cred că era mare păcat să nu ne calificăm

Laurentiu Reghecampf (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

"Am meritat pe deplin, am muncit foarte mult, cred că era mare păcat să nu ne calificăm. Se întâmplă (n.r. - situaţii ca eliminarea lui Tănase), Tănase iubeşte foarte mult să marcheze, dar important e că ne-am calificat şi el trebuie să înveţe din aceste întâmplări. Mă bucur foarte mult că Raul Rusescu a marcat şi în seara asta. Cred că trebuie lăudat şi Bourceanu pentru efortul pe care l-a făcut şi Raul a avut o execuţie incredibilă", a spus Reghecampf la DigiSport.

Tehnicianul a precizat că abordează următoarea fază a Ligii Europa cu gândul la calificare: "Ne gândim să ne calificăm în continuare. Cu siguranţă o să încercăm să ne calificăm", a subliniat el.

La rândul său, Raul Rusescu a declarat că el şi colegii săi sunt fericiţi şi sărbătoresc în această seară, iar apoi vor lua lucrurile pas cu pas. "Am obţinut un rezultat care ne-a asigurat calificarea, suntem fericiţi, bucuroşi şi sărbătorim în seara asta. Pentru mine momentan important este că pot să îmi ajut echipa să obţinem rezultate şi încă o calificare în primăra europeană. Momentan suntem bucuroşi de calificare, apoi luăm pas cu pas", a spus Rusescu.

Raul Rusescu a precizat că îi mulţumeşte soţiei sale pentru că a fost alături de el în momentele dificile, "de la începuturi". "Cu siguranţă este o seară frumoasă", a adăugat fotbalistul.

Formaţia Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, joi, în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu echipa daneză FC Copenhaga, într-un meci din ultima etapă a grupei E a Ligii Europa, şi s-a calificat în 16-imile de finală ale competiţiei, ocupând primul loc în clasament.

Golurile au fost marcate de Rusescu '73 pentru Steaua, respectiv Vetokele '87 pentru FC Copenhaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici