Reghecampf: Gigi Becali ne-a sfătuit să mergem la poliţie

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că l-a informat pe patronul său, Gigi Becali, despre faptul că este şantajat de fostul impresar Dumitru Tudor, iar omul de afaceri l-a sfătuit să se adreseze poliţiei în această situaţie.

293 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Gigi Becali ne-a sfătuit să mergem la poliţie

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Noi nu am făcut decât să anunţăm poliţia, era normal, nu putem să ne lăsăm şantajaţi de un om care, din punctul meu de vedere, nu a reuşit să facă nimic în viaţă. Luaţi emisiunile la care a participat şi vedeţi ce a spus. Trebuia să facem acest lucru de foarte mult timp, dar am considerat că acest om nu va continua să denigreze imaginea familiei noastre. Am considerat că a avut o perioadă grea şi am încercat să trecem cu vederea peste anumite lucruri, dar în momentul când a devenit agresiv şi a început să ameninţe şi să vorbească din ce în ce mai urât, era normal să apelăm la poliţie. Am citit că Ionuţ Luţu a participat... El nici nu a ştiut despre acest lucru, n-are niciun fel de treabă, nici el, nici patronul nostru, Gigi Becali. Eu l-am înştinţat pe Gigi Becali despre această situaţie, iar dânsul m-a sfătuit să merg la poliţie. Am făcut ce trebuie să facă fiecare om care este şantajat", a declarat Reghecampf.

Întrebat dacă este adevărat faptul că îi datora bani lui Dumitru Tudor, aşa cum susţine fiul fostului impresar, Reghecampf a afirmat că nu are datorii faţă de nimeni.

"Dacă este unde este, înseamnă că ne-a cerut bani. Nu este vorba de nicio datorie, noi nu avem nicio datorie. Dacă aveam vreo datorie la Dumitru Tudor, zis Ciorbă, cu siguranţă că o plăteam. Eu consider că un om care are să primească nişte bani de la cineva şi are acte să dovedească acest lucru se poate adresa unui avocat şi poate rezolva acestă problemă pe o cale amiabilă. Nu cred că modul în care el a încercat să recuperze aceşti bani - dacă întra-adevăr aveam să-i dăm aceşti bani - a fost cel normal. Nu trebuia să meargă pe la toate emisiunile şi să vină cu tot felul de minciuni. Dacă aveam să-i dau bani cuiva, sigur îi dădeam. Pe această cale vreau să-i transmit şi băiatului, familiei lui, să înceteze cu mesajele, să înceteze cu lucrurile care continuă să le facă pe la diverse posturi de televiziune pentru că nu fac decât să îngreuneze situaţia tatălui lui. Dacă băiatul lui va continua pe aceeaşi linie, probabil va ajunge şi el tot acolo unde este tatăl lui", a precizat tehnicianul.

Reghecampf a spus că l-a avertizat pe Dumitru Tudor că se va adresa poliţiei, însă acesta a continuat să spună "lucruri murdare". Antrenorul Stelei a adăugat că va proceda în acelaşi mod cu oricine va încerca să le facă rău lui şi familiei lui.

"Este vorba de un om care a încercat să ne şantajeze, să ne facă rău şi primeşte ceea ce merită. Voi face acelaşi lucru cu oricine încearcă să-mi facă rău mie şi familiei mele. A spus la televizor, în emisiunile la care a participat, a considerat că aşa trebuie să facă. Noi i-am spus că nu este normal ceea ce face şi că atunci când va începe să facă lucruri care ne fac nouă rău şi murdăresc imaginea unei familii, care a încercat prin muncă să ajungă unde a ajuns, ne vom adresa poliţiei şi avocatului pe care îl avem, ca să îl oprească să mai continue cu aceste lucruri murdare", a afirmat Laurenţiu Reghecampf.

Procurorii l-au reţinut pe Dumitru Tudor şi cer vineri instanţei arestarea lui preventivă, fiind acuzat că a primit 12.000 de lei de la antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi de la soţia acestuia, Ana-Maria Prodan, după ce i-ar fi şantajat că va dezvălui informaţii considerate compromiţătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici