Reghecampf: Respectăm echipa Spartak, dar Steaua trebuie să se califice

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, miercuri, în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Spartak Trnava, că respectă formaţia adversă, dar în opinia sa Steaua trebuie să obţină calificarea în play-off-ul Ligii Europa, chiar dacă pleacă de la scorul de 0-1 după meciul tur.

287 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Respectăm echipa Spartak, dar Steaua trebuie să se califice

Reghecampf: Respectăm echipa Spartak, dar Steaua trebuie să se califice (Imagine: Razvan Chirita / MediafaxFoto)

"Am făcut un meci doarte bun în tur, dar Spartak a ştiut să profite de singura greşeală pe care am făcut-o. Sper ca mâine seară să avem puţin mai multă şansă şi să reuşim să marcăm din ocaziile pe care le vom avea. Cunoaştem foarte bine adversarul, îl respectăm, dar eu cred că echipa Steaua trebuie să se califice mâine", a spus Reghecampf

El a vorbit şi despre absenţa lui Tănase. "Tănase este un jucător foarte important pentru noi, dar avem în lot mulţi alţi jucători valoroşi şi cu siguranţă vom găsi un înlocuitor pentru el. Fiecare meci este un examen, dar mâine va fi mai greu pentru că începem de la 1-0 pentru Spartak. Suntem pregătiţi pentru orice, inclusiv pentru atmosfera care va fi mâine pe stadion, pentru că am înţeles că va fi plin. Steaua se va descurca în orice situaţie. Avem o singură problemă, şi acela nu este sistemul de joc, ci să-l înlocuim pe Tănase. Sper ca jucătorii să nu mai simtă presiunea care îi apasă când va începe meciul", a mai spus Reghecampf.

Meciul retur din turul trei preliminar al Ligii Europa, dintre formaţiile Spartak Trnava şi Steaua Bucureşti, se va disputa joi, de la ora 20.30. În tur, pe Arena Naţională, oaspeţii s-au impus cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici