Remiză albă între Academica Clinceni şi Universitatea Craiova

Academica Clinceni şi Universitatea Craiova au remizat duminică, în etapa a 23-a, a Ligii 1, scor 0-0.

89 afișări
Imaginea articolului Remiză albă între Academica Clinceni şi Universitatea Craiova

Universitatea Craiova, cu noul antrenor grec Marinos Ouzounidis pe bancă, a dominat meciul de la un capăt la altul, gazdele reuşind doar sporadic să pună în pericol poarta adversă.

Prima repriză a avut în prim plan duelul dintre Cicâldău (U Craiova) şi portarul Vâlceanu (Academica), toate cele trei şuturi ale craioveanului fiind parate.

Gazdele au avut pe final două ocazii, Rusescu irosind şansa de a aduce victoria echipei sale.

Universitatea Craiova rămâne pe 3 în clasament, un loc „securizat”, urmăritoarele fiind la distanţă de 9-10 puncte. Academica face 34 de puncte, pe locul 5, dar poate fi depăşită de FC Botoşani, dacă moldovenii înving Gaz Metan Mediaş

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici