Remiză cu spectacol pe Cluj Arena, între UTA Arad şi Universitatea Craiova

Ceea ce părea a fi un 3-0 neverosimil la pauză, s-a încheiat 2-2 (2-1), în meciul dintre UTA Arad şi Universitatea Craiova, jucat miercuri pe Cluj Arena, în etapa a 21 a Superligii la fotbal masculin.

234 afișări
Imaginea articolului Remiză cu spectacol pe Cluj Arena, între UTA Arad şi Universitatea Craiova

Remiză cu spectacol pe Cluj Arena, între UTA Arad şi Universitatea Craiova

Un gol al lui Micovschi în minutul 2 şi încă unul cu autor incert, în minutul 7, păreau că au pecetluit soarta meciului jucat la Cluj, din cauza lucrărilor de reparaţii la gazonul arenei arădenilor.

Michovschi este creditat ca autor al golului doi, de unele surse, în timp ce altele indică un autogol al lui Raul Silva, după ce centrarea scurtă a lui Cooper a provocat un duel în faţa porţii între primii doi, mingea ajungând în poartă.

A urmat un duel la distanţă al portarilor, Iacob cu două intervenţii salvatoare şi Popescu cu o robinsonadă de efect fiind eroii următoarelor 30 de minute, aceştia salvând la şuturile lui Kurtic şi Marcovic, respectiv Freitas, din lovitură liberă.

În minutul 40, acelaşi Freitas a marcat cu un şut plasat din afara careului, dar reuşita sa a fost invalidată de asistenţii VAR, pe motiv de offside la fază de construcţie.

În replică, oltenii au redus din handicap în al doilea minut suplimentar de joc, prin Bancu, care a şutat în diagonală, din careu, la colţul lung, învingându-l pentru prima dată pe Iacob.

Kurtic, autorul unei mari ratări în prima repriză, nu a reuşit să-l învingă nici din penalty pe Laurenţiu Popescu, în minutul 54, execuţia sa dirijând mingea în bara transversală.

Gazdele au preferat să conserve rezultatul, în partea a doua a jocului, dând spaţiu de manevră craiovenilor, care în minutul 76, au egalat prin Mitriţă, cu un şut uşor deviat, din careu.

Universitatea Craiova trece momentan pe locul 2, cu 34 de puncte, cel puţin până la jucarea derby-ului clujean dintre CFR şi U Cluj, de joi seara.

UTA Arad rămâne în zona fierbinte a locurilor de baraj, cu 24 de puncte, pe locul 12.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici