Remiză pentru naţionala de handbal feminin a României în al doilea amical cu Olanda

Naţionala de handbal feminin a României a remizat, miercuri, la Arad, cu reprezentativa Olandei, scor 28-28 (18-12), în cea de-a doua partidă amicală.

328 afișări
Imaginea articolului Remiză pentru naţionala de handbal feminin a României în al doilea amical cu Olanda

România, remiză cu Olanda în al doilea meci amical de handbal feminin

Marţi, la Oradea, tricolorele antrenate de Gheorghe Tadici s-au impus fără probleme, în primul meci de verificare, scor 36-29 (18-15).

De la Arad, echipa României se va întoarce la Oradea, unde va găzdui, începând de vineri, Trofeul Carpaţi. Lotul de 32 de jucătoare va fi împărţit în două echipe, acestora urmând să li se alăture reprezentativele Ungariei şi Ucrainei.

Următoarea reunire a naţionalei României este programată în 20 noiembrie, la Timişoara, pentru turneul final al CE din luna decembrie. Jucătoarele vor fi cantonate până în 1 decembrie, interval în care au programată şi o deplasare la Dortmund, pentru două meciuri amicale cu Germania.

La turneul final al CE din Serbia, România va juca în grupa D, în ordine, cu Rusia (4 decembrie), cu Islanda (5 decembrie) şi cu Muntenegru (7 decembrie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici