Remiză previzibilă a campioanei CFR Cluj cu Maribor, în play off-ul Conference League

  • CFR Cluj a obţinut o remiză abă în meciul tur al play off-ului Conference League, jucat în deplasare cu NK Maribor.
  • Scuffet a fost omul meciului pentru clujeni, acesta având două intervenţii foarte bune, salvându-şi echipa de la înfrângere.
584 afișări
Imaginea articolului Remiză previzibilă a campioanei CFR Cluj cu Maribor, în play off-ul Conference League

Sursa foto: Profimedia

Prima repriză a fost săracă în ocazii, cea mai mare aparţinând gazdelor, şutul din careu al lui Bozic fiind respind cu un reflex deosebit de portarul Scuffet.

Acelaşi duel între Bozic şi Scuffet a adus emoţii mari suporterilor clujeni care au făcut deplasarea la Maribor, portarul clujean salvând din nou un şut periculos în minutul 83.

Boateng s-a accidentat în minutul 30 al meciului şi e posibil să lipsească în meciul retur.

Ultima ocazie a meciului a aparţinut ardelenilor, Yeboah şutând peste poartă, din voleu, din centrarea lui Păun.

Clujenii obţin o remiză specifică jocurilor din deplasare în Conference League şi vor avea şansa de a tranşa calificarea în retrul de săptămâna viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici