Reprezentativa sub 18 ani de volei masculin a României s-a calificat la Euro 2024

Echipa naţională de volei masculin U18, pregătită de antrenorii Răzvan Parpală şi Bogdan Nicolae, au încheiat pe prima poziţie partidele din grupa preliminară A, o grupă grea, în care s-au mai aflat Serbia şi Turcia, două dintre cele mai puternice naţionale la această categorie de vârstă.

125 afișări
Imaginea articolului Reprezentativa sub 18 ani de volei masculin a României s-a calificat la Euro 2024

Sursă foto: Facebook/Federaţia Română de Volei

România a pierdut cu 1-3 primul meci, cel cu Serbia, din 18 ianuarie, dar l-a câştigat cu 3-0 pe cel cu Turcia (19 ianuarie), jucând astfel mai departe pentru singurul loc calificant direct la Campionatul European.

În marea finală a turneului zonal de calificare de la Strumica (Macedonia de Nord), România a întâlnit Grecia, duminică, 21 ianuarie, obţinând marea victorie cu scorul 3-0.

Tricolorii mici au făcut un meci perfect, reuşind calificarea la turneul final, care se va juca între 10 şi 21 iulie, în Bulgaria.

Lotul României Under 18

Alex Petculescu, Alex Oprea, Stan Palfy, Andrei Patca, Vlad Alecu, Sergiu Filip, David Ispas, Patrick Verdeş, Tudor Costin, Ştefan Cătălin, Ioan Verciuc, Ioan Sovan, Dragoş Crişan, Andrei Grigore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici