Restricţii de trafic pe Transalpina, ocupată în week-end de Campionatul Naţional de Drift

  • A doua etapă din Campionatul Naţional de Drift va avea loc la sfârşit de săptămână, pe Transalpina.
  • 40 de piloţi din România, Bulgaria şi Slovacia vor concura pe una dintre cele mai spectaculoase şosele din România.
  • Drumul dintre Novaci şi Rânca va fi închis circulaţiei publice atât sâmbătă, cât şi duminică, între orele 8:00 - 13:00 şi 15:00 - 20:00.
704 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic pe Transalpina, ocupată în week-end de Campionatul Naţional de Drift

A doua etapă din Campionatul Naţional de Drift va avea loc în acest weekend pe una dintre cele mai spectaculoase şosele din România, Transalpina, la start urmând să fie prezenţi aproximativ 40 de piloţi din România, Bulgaria şi Slovacia.

În cursă s-au înscris şi foştii campioni Răzvan Frăţianu, Sorin Ene şi Ivan Ivanov, dar şi piloţi din noua generaţie precum Gabi Imre jr (14 ani), Natalia Iocsak (17 ani), Alice Ene (14 ani) sau Antonio Negreanu (15 ani). Câştigătorul primei etape a fost chiar un tânăr care va împlini 18 ani în această lună, Claudiu Adam.

Acesta l-a învins în finala de pe Transilvania Motor Ring chiar pe fostul său profesor Sorin Ene. Runda de pe Transalpina se anunţă una spectaculoasă având în vedere că s-a revenit pe traseul de acum 3 ani. Astfel, battle-urile vor avea loc între kilometri 20 şi 22 dintre Novaci şi Rânca.

Pentru a urmări cele mai spectaculoase battle-uri în etapa de pe Transalpina, RoDrift pune la dispoziţie spectatorilor locuri special amenajate. Pentru a respecta legislaţia în vigoare, în aceste zone vor avea acces persoanele vaccinate sau cele care prezintă un test PCR (maxim 72 de ore) sau antigen (24 de ore). Pentru înscriere, RoDrift a pus la dispoziţie un link pe site-ul oficial, de unde fiecare fan va primi un QR Code special pentru acces.

Astfel, drumul dintre Novaci şi Rânca va fi închis circulaţiei publice atât sâmbătă, cât şi duminică între orele 8:00 - 13:00 şi 15:00 - 20:00.

Sâmbătă sunt programate antrenamentele libere şi calificările, iar duminică vor avea loc battle-urile pentru a stabili câştigătorul rundei de pe Transalpina. Evenimentul poate fi urmărit în direct pe social media, dar şi live pe Pro X, duminică, de la ora 15:30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici